“Ik ken mijn collega’s nu al best wel lang maar ik heb in de training kanten van ze gezien die ik niet kende. Dat geeft me een gevoel van respect voor iedereen!”

Eric

 

“Gemáákt voor teambuilding, jullie maken precies die dingen los die ruimte, vrijheid en vertrouwen bieden. En dan de humor, heerlijk! Petje af!”

Sander

 

“Ik was super nerveus, kletsnatte handen en beven als een rietje. De overwinning van het toch doen, doordat jullie zo’n veilig gevoel wist te geven, voelde FANTASTISCH! Ik ben heel erg trots op mezelf en iedereen!”

Annemieke

 

“Ik heb enorm genoten van de training. Ik heb mijn collega’s van een andere kant mogen zien en dat was heel ontroerend. Het voelt alsof onze band weer hechter is geworden.”

Lieke

 

TRAINING – TEAMBUILDING & EXPRESSION

 

EXPRESS YOURSELF
&
GROW

 

HOE |  Zingen, Performen in rollenspellen, presentaties, muziek en brainstormen
Met o.a. zangeres, acteurs, fotograaf en strateeg.

 

Liedworkshop 
De liedworkshop van Klara Uleman is inmiddels legendarisch. Het is een teambuildings workshop pur sang. Iedereen laat haar/zijn stem horen waarbij de impact & personal traits van elk teamlid én het hele team in de spotlight komen. Out of comfort en ultiem buildend. Op dit podium is iedereen zichtbaar en toch veilig. Alle emoties komen langs en de humorvolle wijze waarop Klara de workshop leidt maakt dat al die emoties volkomen welkom zijn op individueel en groepsniveau. Mis deze workshop niet. 

Rollenspellen
Real life moeilijke gesprekken oefenen. Voor heldere en moedige communicatie. Met echt goede acteurs die kunnen confronteren, spiegelen en gedetailleerde feedback geven.

Performen
Laat je verrassen door het potentieel dat er in elk teamlid verborgen is. Zo belangrijk. Verborgen talenten die niet gezien en ingezet worden werken contraproductief. Door die talenten en creativiteit wel te zien en in te zetten wordt de mens en het bedrijf letterlijk gezond. Mensen worden flexibel, toegewijd en hebben meer lol in hun werk.

Brainstormen
We krijgen snel helder wat de gezamenlijke missie is. Of niet. Strateeg & business consultant Erik van der Sande creëert binnen no time transparantie en richting. Met zijn enorme inzicht en kennis van zaken en jaloersmakende energie kan hij zelfs een Opgegeven Zaak tot een Bloeiende Business transformeren. Succes gegarandeerd. 

Voor meer info, klik hier

 

FREE CIRCLES traint in de | ZAKELIJKE DIENSTVERLENINGFINANCIËLE DIENSTVERLENINGADVOCATUURCONSULTANCYTHEATER & FILMMEDIA