“Ik ken mijn collega’s nu al best wel lang maar ik heb in de training kanten van ze gezien die ik niet kende. Dat geeft me een gevoel van respect voor iedereen!”

Eric

 

“Gemáákt voor teambuilding, jullie maken precies die dingen los die ruimte, vrijheid en vertrouwen bieden. En dan de humor, heerlijk! Petje af!”

Sander

 

“Ik was super nerveus, kletsnatte handen en beven als een rietje. De overwinning van het toch doen, doordat jullie zo’n veilig gevoel wist te geven, voelde FANTASTISCH! Ik ben heel erg trots op mezelf en iedereen!”

Annemieke

 

“Ik heb enorm genoten van de training. Ik heb mijn collega’s van een andere kant mogen zien en dat was heel ontroerend. Het voelt alsof onze band weer hechter is geworden.”

Lieke

 

TRAINING – TEAMBUILDING & EXPRESSION

 

EXPRESS YOURSELF
&
OPEN UP

 

HOE |  Performen in rollenspellen, presentaties, muziek en brainstormen
Met acteurs, fotograaf en strateeg.

 

Presentaties
Wij bieden een training waarbij de impact van elk teamlid én het hele team in de spotlight komt. Op het podium is iedereen zichtbaar en toch veilig. Daar zorgen wij voor.

Rollenspellen
Real life moeilijke gesprekken oefenen. Voor heldere en moedige communicatie.

Performen
Laat je verbazen door het potentieel dat er in elk teamlid verborgen is. Verborgen talenten die precies het verschil maken tussen stagnatie en flexibiliteit.

Brainstormen
We krijgen snel helder wat de gezamenlijke missie is. Gevolg is een groot gevoel van medeverantwoordelijkheid en samenwerking. Samen op koers.

Voor meer info, klik hier

 

FREE CIRCLES traint in de | ZAKELIJKE DIENSTVERLENINGFINANCIËLE DIENSTVERLENINGADVOCATUURCONSULTANCYTHEATER & FILMMEDIA